Okurkové sendviče

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou okurku nakrájíme na plátky silné 3 mm, vložíme do cedníku postaveného na talíř a osolíme. Necháme 20-30 minut stát a potom okurku pokapeme vinným octem.
  • 2
    Všechny krajíčky chleba potřeme máslem. Poté 4 krajíčky obložíme vrstvou okurky, kterou opepříme. Přiklopíme zbylými toasty.
  • 3
    Ze sendvičů odkrojíme kůrku a nakrájíme je na trojúhelníky. Upravíme na talíře a posypeme řeřichou.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.