Okurkový krém s mátou

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
49 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
526 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku podélně rozkrojíme, vydlabeme semínka a zbytek nakrájíme na velmi malé kostičky. Lístky máty posekáme na jemno, vmícháme do jogurtu, přidáme mletý kmín, mletý koriandr, promícháme a nakonec jogurtovou směs smícháme s okurkou. Podle chuti osolíme, opepříme a před podáváním dobře vychladíme.
  • 2
    Krém je vhodný ke grilovaným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.