Okurkový salát s hořčicí

20 min.
Německo

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátové okurky omyjeme a nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, lístky estragonu posekáme.
  • 2
    Do skleněné salátové mísy nalijeme olej, ocet, přidáme sůl, pepř, pikantní hořčici a důkladně promícháme. Přisypeme cibuli, okurky, estragon, smícháme se zálivkou.
  • 3
    Okurkový salát dáme vychladit a můžeme podávat. Takto připravený salát je vhodný ke grilovaným rybám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.