Okurkový salát s koprovou zálivkou
10 min.

Ingredience
- 300gramůOkurka salátová
- 100mililitrůPodmáslí nízkotučné
- 20gramůKopr čerstvý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 1špetkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
56 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nízkotučné podmáslí mírně osolíme, opepříme, okyselíme octem a případně mírně přisladíme.
- 2Do podmáslí vmícháme jemně nasekaný kopr a necháme vychladit.
- 3Před podáváním nastrouháme omytou salátovou okurku a přelijeme ji korpovou zálivkou z podmáslí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.