Okurkový salát s křenovým dipem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si dip: oloupaný a omytý křen jemně nastrouháme a dáme do misky. Přidáme k němu hodně vychlazené acidofilní mléko, ochutíme ho solí, pepřem a cukrem. Dip dobře prošleháme metličkou.
  • 2
    Omytou salátovou okurku s červenými ředkvičkami pokrájíme na tenká kolečka a dáme je do mísy. Čerstvý kopr pokrájíme nadrobno a přimícháme ho k okurkám.
  • 3
    Zeleninu přelijeme připraveným dipem, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.