Okurkový salát s majonézou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
65 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku omyjeme a nakrouháme, přidáme ocet, olej a necháme chvíli stát.
  • 2
    Potom okolo okurky upravíme dokola majonézu smíchanou s nakrájenou kyselou okurkou a cibulkou. Bílky z uvařených vajec nakrájíme na malé kostičky a sypeme je kolem majonézy.
  • 3
    Nakonec prolisujeme vařené žloutky, smícháme je s petrželkou a nasypeme na povrch pokrmu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.