Okurkový salát s matjesy

38 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Salátovou okurku nastrouháme nahrubo, matjesy pokrájíme na menší kousky. Suroviny spolu promícháme, zakapeme olejem, octem, opeříme, se solí šetříme, protože ryba je dost slaná sama o sobě. Každou porci salátu posypeme strouhaným křenem.
  • 2
    Salát podáváme vychlazený a s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.