Okurky glazované
30 min.
Ingredience
- 1kilogramOkurka salátová
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Okurky oloupeme, zbavíme jaderníků a pokrájíme na půlcentimetrové nudličky. Vložíme je na 2 minuty do vařící osolené vody a ocedíme.
- 2V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme okurky a dusíme je a glazujeme pod pokličkou. Občas kastrol natřeseme.
- 3Nakonec pokrm osolíme a posypeme nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.