Okurky plněné tuňákovým salátem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
24 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku oloupeme, podélně rozpůlíme a odstraníme semínka. Nakrájíme na 10-15 cm dlouhé kousky, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekaným koprem. Rajčata vydlabeme a dužninu nakrájíme na kostičky. Tuňáka smícháme s jogurtem, protlakem, konzervovanou kukuřicí, paprikou nakrájenou na malé kostičky, nadrobno nakrájenou cibulí a rajčaty. Okořeníme solí, pepřem, chilli papričkou a řeřichou.
  • 2
    Okurky vložíme na velký podnos a naplníme tuňákovou směsí. Posypeme řeřichou a případně pokapeme olivovým olejem. Ozdobíme tenkými kolečky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.