Okurky s houbovou náplní

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky oloupeme a nakrájíme na 8 špalíčků. Vždy na jedné straně špalíček vydlabeme, okurky povaříme 10 minut ve vývaru. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Očištěné žampiony nakrájíme na kostky. Oloupanou, posekanou cibuli osmahneme na másle. Vydlabanou dužinu okurek rozmixujeme, přidáme smetanu, polovinu rozsekaných bylinek a uvedeme do varu. Potom směs nalijeme do zapékací mísy.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a krájíme na kostky. Smícháme je se žampiony a cibulí, nádivku osolíme, opepříme.
  • 4
    Připravené špalíčky naplníme nádivkou, urovnáme do zapékací mísy a ve středně vyhřáté troubě zapékáme 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.