Okurky s tuňákem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
59 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané okurky rozpůlíme a vydlabeme vnitřek.
  • 2
    Rozkrájíme je na kousky a dáme na 10 minut povařit do osolené vody.
  • 3
    Poté je necháme okapat.
  • 4
    Promícháme vidličkou máslo s tuňákem, pepřem a solí.
  • 5
    Touto směsí naplníme okurky a na talíři je polijeme majolkou, do které jsme přidali kečup.
  • 6
    Dáme vychladit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.