Okurky s tuňákem
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2kusyOkurka salátová
- 2lžičkyKečup
- 100gramůMajolka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1baleníTuňák v oleji
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
59 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Oloupané okurky rozpůlíme a vydlabeme vnitřek.
- 2Rozkrájíme je na kousky a dáme na 10 minut povařit do osolené vody.
- 3Poté je necháme okapat.
- 4Promícháme vidličkou máslo s tuňákem, pepřem a solí.
- 5Touto směsí naplníme okurky a na talíři je polijeme majolkou, do které jsme přidali kečup.
- 6Dáme vychladit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.