Olejové tvarohové těsto

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
122 g
Vláknina
66 mg
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh smícháme s vejcem, olejem, cukrem, vanilkovým cukrem a solí. Mouku smícháme s práškem do pečiva a přidáme k tvarohové směsi.
  • 2
    Vše rychle zpracujeme na těsto. Dle konzistence tvarohu můžeme přidat mouku.
  • 3
    Hotové těsto rozdělíme na 4 díly a v mikroténových sáčcích zmrazíme. Takto uložené vydrží v mrazáku až 3 měsíce.
  • 4
    Před zpracováním necháme těsto 4-5 hodin v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.