Olihně s citronovou charmoulou
34 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Vápník
43 mg
Postup přípravy
- 1Olihně očistíme, těla otevřeme, nařízneme a rozkrájíme vždy na 6 kousků. Obalíme v oleji a napíchneme na dvě vodorovné špejle vždy po 3 kouskách.
- 2Pečeme na venkovním grilu nad středně horkým uhlím cca 2min po každé straně.
- 3Charmoulu smícháme s oloupaným a nasekaným citronem, přidáme olihně a důkladně obalíme. Dochutíme solí, pepřem.
- 4Podávat můžeme teplé, při pokojové teplotě nebo i studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.