Olihně s citronovou charmoulou

34 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Vápník
43 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olihně očistíme, těla otevřeme, nařízneme a rozkrájíme vždy na 6 kousků. Obalíme v oleji a napíchneme na dvě vodorovné špejle vždy po 3 kouskách.
  • 2
    Pečeme na venkovním grilu nad středně horkým uhlím cca 2min po každé straně.
  • 3
    Charmoulu smícháme s oloupaným a nasekaným citronem, přidáme olihně a důkladně obalíme. Dochutíme solí, pepřem.
  • 4
    Podávat můžeme teplé, při pokojové teplotě nebo i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.