Olivová omáčka s vejcem
20 min.
Ingredience
- 50gramůOlivy černé
- 30gramůBylinky čerstvé - svazek
- 160gramůOlej olivový
- 70mililitrůOcet vinný
- 10gramůPepř bílý
- 5gramůSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 30gramůKapary
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
39 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
230 mg
Postup přípravy
- 1Oloupeme vejce, oddělíme žloutky od bílků a každé zvlášť jemně nasekáme. Velmi jemně nasekáme olivy, bylinky, kapary a sardelky a směs promícháme s olejem a octem. Přidáme nasekaná vejce a dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.