Olivové pesto s parmazánem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
69 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
888 mg
Cukr
915 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželku a bazalku posekáme nadrobno. Česnek utřeme, piniové oříšky rozmixujeme, nebo je roztlučeme ve hmoždíři, Parmezán nastrouháme. Rozdrcené suroviny smícháme s olivovým olejem do hladka. Nakonec toto pesto ochutíme bílým pepřem. Hotové pesto servírujeme s teplými, vařenými těstovinami, v případě, že nám troch a pesta zbude, uchováváme ho v lednici v uzavřené nádobě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.