Olivový toustový chléb

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
154 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku a olivy nasekáme najemno a parmezán nastrouháme. Máslo rozpustíme. Smícháme mouku, sodu, sůl, tymián, přidáme jogurt, oba sýry, šalotku, polovinu oliv a vejce. Vše důkladně promícháme, poté nalijeme do máslem vymazané zapékací mísy, vhodná velikost je 23 x 33 cm. Povrch chlebu ještě na závěr posypeme zbylými olivami a dáme péct do vyhřáté trouby na asi 30 až 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.