Omáčka Grand Veneur

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
906 mg
Cukr
420 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku očistíme a najemno nakrájíme.
  • 2
    V kastrůlku prohřejeme portské víno, přidáme brandy, kuličky pepře a jarní cibulku, přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se tekutina nesvaří na polovinu.
  • 3
    Potom přilijeme zahuštěný zeleninový vývar, smetanu a ještě 10 minut povaříme. Nakonec do omáčky zašleháme brusinkový džem, máslo, worcester, osolíme a opepříme. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.