Omáčka houbová
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPórek
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 2lžíceOlej stolní
- 150gramůPárky jemné
- 500mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaJíška instantní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
28 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Nakrájený pórek osmahneme na malém množství oleje.
- 2Když pórek změkne, přidáme na malé kousky nakrájený párek a chvíli smažíme, aby se pórek nepřipálil.
- 3Přisypeme žampionové plátky, podlijeme vodou, okořeníme a dusíme. Poté zahustíme omáčku jíškou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.