Omáčka na těstoviny s chřestem a hráškem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
836 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
34 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce. Udržujeme je teplé.
  • 2
    Boby vaříme 2 minuty ve vodě, potom je scedíme, rychle ponoříme do studené vody a znovu scedíme. Oloupeme z nich slupku.
  • 3
    Z hráškových lusků odřežeme zbytky stonků, chřestovým výhonkům odlámeme zdřevnatělé konce a přiřízneme je na vhodnou délku.
  • 4
    Ve woku rozpustíme máslo. Přidáme zeleninu, smetanu a parmazán. Mírně podusíme 3-4 minuty, až lusky a chřest zezelenají a změknou. Osolíme a opepříme. Omáčku nalijeme na těstoviny a protřeseme. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.