Omáčka Robert
30 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,5litrHovězí vývar základní
- 0,5decilitrVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
498 mg
Cukr
504 mg
Postup přípravy
- 1Z másla, jemně nasekané cibule a mouky připravíme hnědou jíšku. Zalijeme ji vývarem a vínem, osolíme, opepříme, necháme na mírném ohni probublávat asi 20 minut.
- 2Před podáváním přidáme do omáčky hořčici a rajčatový protlak.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.