Omáčka s cibulí
12 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 125mililitrůVývar zeleninový
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 30gramůSýr čerstvý bez tuku
- 1lžíceOcet vinný
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
23 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
290 mg
Cukr
441 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli zvolna povaříme ve vývaru asi 2 minuty.
- 2V misce smícháme žloutek s čerstvým sýrem, vinným octem, hořčicí, solí a pepřem. Za stálého míchání pomalu přiléváme vychladlý vývar.
- 3Omáčku podáváme studenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.