Omáčka s fenyklem a pomerančem

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle opečeme fenykl nakrájený na kostičky. Poté zalijeme anýzovým likérem, vínem a rybím vývarem. Vše přivedeme k varu. Celou směs vaříme tak dlouho, dokud tekutina mírně nezhoustne. Jakmile tekutina zhoustne, přimícháme do směsi dílky pomeranče, pomerančovou šťávou a holandskou omáčku. Podle chuti přidáme sůl a pepř.
  • 2
    Podáváme s pečeným candátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.