Omáčka s lanýži

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo, přilijeme vývary a přivedeme k varu. Vmícháme jíšku, osolíme a opepříme. Vaříme asi 20 až 30 minut, aby se část tekutiny odpařila a omáčka více zhoustla.
  • 2
    Lanýže omyjeme, očistíme a posekáme na malé kousky. Přimícháme do omáčky, naředíme sladkým kořeněným vínem a ještě jednou necháme projít varem.
  • 3
    Omáčka je vhodná na předkrmy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.