Omáčka s pikantní klobásou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
52 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásu uvaříme zvlášť ve vodě, kterou necháme k dalšímu vaření.
  • 2
    V hrnci rozpustíme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli, mouku a opražíme dozlatova. Jíšku zalijeme vodou, ve které se vařila klobása a povaříme přibližně 15 minut.
  • 3
    Uvařenou klobásu nakrájíme na kolečka a přidáme ji do hotové omáčky.
  • 4
    Na konci vaření rozkvedláme v hrníčku vejce, vylijeme je do omáčky, kterou ještě dochutíme solí, pepřem a šťávou z citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.