Omáčka se šalvějí a cibulí
27 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 150mililitrůMléko plnotučné
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř cayenský
- 20gramůŠalvěj čerstvá
- 200gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Bílou cibuli nakrájíme nahrubo, podlijeme vodou a vaříme 7 minut. Scedíme a necháme okapat.
- 2Bílý chléb natrháme na kusy, zalijeme mlékem, necháme asi minutu namáčet a rukou důkladně vymačkáme. Smícháme chléb s cibulí, posekanou šalvějí, osolíme a opepříme.
- 3Takto připravená omáčka se používá jako nádivka do pečené kachny nebo se smíchá s trochou vypečené šťávy z kachny a podává se zvlášť v omáčníku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.