Omáčka se šalvějí a cibulí

27 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílou cibuli nakrájíme nahrubo, podlijeme vodou a vaříme 7 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Bílý chléb natrháme na kusy, zalijeme mlékem, necháme asi minutu namáčet a rukou důkladně vymačkáme. Smícháme chléb s cibulí, posekanou šalvějí, osolíme a opepříme.
  • 3
    Takto připravená omáčka se používá jako nádivka do pečené kachny nebo se smíchá s trochou vypečené šťávy z kachny a podává se zvlášť v omáčníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.