Omáčka tvarohová

20 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
29 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
745 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celé vejce uvaříme, scedíme ochladíme, oloupeme, vyndáme žloutky, které dáme do mísy, kam přidáme oloupanou a nakrájenou cibuli, jalovec, tvaroh, křen, máslo, hořčici, mletou papriku, olej a mixérem všechno rozmixujeme do hladké a lesklé hmoty, kterou ještě dochutíme solí a pepřem. Hotovou omáčku skladujeme na chladném místě. Pokud chceme podávat teplou, těsně před podáváním ji zahřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.