Omáčka vaječná

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
38 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli nakrájíme na kousky, na oleji osmahneme. Nakrájíme na plátky maso, přidáme na cibulku a podusíme.Zaprášíme moukou a zalijeme vývarem.
  • 2
    Osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou kyselou okurku a zakysanou smetanu. Promícháme a necháme povařit.
  • 3
    Když je omáčka hotová přidáme 2 vejce nakrájená na kostičky a vmícháme do omáčky.
  • 4
    10 minut povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.