Omáčka z čočky, zeleniny a klobásy

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
23 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
24 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve nakrájíme veškerou zeleninu na menší kousky, to samé uděláme i s klobásou.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, cibuli, feferonku, klobásu a chvilku opečeme, zalijeme vínem a promícháme s čočkou, kterou jsme si předem namočili ve vodě, nezapomeneme nalít i vodu ve které čočka byla namočená.
  • 3
    Vaříme zhruba 30 minut, nakonec vmícháme celer, rajčata a mrkev.
  • 4
    Ochutíme solí, pepřem, tymiánem a octem.
  • 5
    Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.