Omáčka z lanýžů

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
115 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve očistíme houby, které posekáme na kousky. Houby s mícháme s madeirou a velmi rychle necháme vyvařit zhruba na polovinu.
  • 2
    Oloupeme a najemno nasekáme šalotku, smícháme s vínem a vaříme zhruba 20 minut, poté přidáme vývar demi-glace a krátce povaříme.
  • 3
    Vzniklou směs propasírujeme přes síto ke směsi s houbami. Celé krátce povaříme, podle chuti přidáme sůl, pepř a zjemníme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.