Omáčka z Lyonu

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou cibuli očistíme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V kastrůlku rozpustíme 10 g másla a plátky cibule na něm osmahneme. Potom přilijeme portské víno, ocet a tekutinu svaříme na polovinu. Přimícháme zahuštěný zeleninový vývar a na mírném ohni 15 minut vaříme. Nakonec osolíme, opepříme, přimícháme zbytek másla a najemno nasekaný estragon. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.