Omáčka z manga a chilli Ambiente
15 min.
Ingredience
- 500gramůKečup
- 300gramůMarmeláda mangová
- 200gramůPyré mangové
- 10gramůProvensálské koření
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 10gramůKoriandr mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 5gramůChilli koření mleté
- 5gramůPepř cayenský
- 10gramůSůl
Počet porcí:
30Postup přípravy
- 1Omytou a osušenou petrželovou nať nasekáme na kousky.
- 2Mangové pyré a mangovou marmeládu dáme do mixéru a dojemna rozmixujeme na konzistenci hořčice. Přidáme sladký kečup Heinz, provensálské koření, sladkou papriku, drcený koriandr, připravenou petrželovou nať, chilli koření, cayenský pepř, osolíme a dále mixujeme, dokud omáčka není hladká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.