Omáčka z ořechů a smetany
30 min.
Ingredience
- 500gramůSmetana 12% (konzumní)
- 150gramůSýr Gorgonzola
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 50gramůSýr Parmezán
- 100gramůOřechy vlašské
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
502 mg
Postup přípravy
- 1V menším hrnci zahřejeme smetanu. Když je smetana dostatečně teplá, přimícháme do ní na kousky nakrájenou gorgonzolu. Za stálého míchání přidáme sůl, pepř, nadrcené ořechy a nastrouhaný sýr, důkladně prohřejeme, poté sundáme z plotny a ihned omáčku servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.