Omáčka z telecího masa

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
41 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme nahrubo, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme nové koření, bobkový list, sůl, pepř, přivedeme k varu a vaříme asi 40 minut.
  • 2
    Vývar scedíme, koření vyndáme, maso nakrájíme najemno nebo posekáme. Maso vrátíme do vývaru a přivedeme k varu. Ve smetaně rozmícháme mouku, přidáme do vývaru, provaříme, ochutíme majoránkou, podle chuti dosolíme. Krátce povaříme a odstavíme.
  • 3
    Podáváme s bramborovými noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.