Omáčka z vína, masa a rajčat

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
32 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji osmažíme najemno nakrájený česnek a cibuli se slaninou, za stálého míchání opečeme, aby cibule zezlátla, poté vmícháme mleté maso a smažíme.
  • 2
    Přidáme sůl, hořčici, pepř, víno a vývar. Mezitím zbavíme rajčata slupky, poté je přidáme do omáčky, povaříme a nakonec vmícháme smetanu. Necháme krátce prohřát a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.