Omeleta knedlíková

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
278 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Knedlík nakrájíme na tenké plátky a opečeme na polovině množství másla.
  • 2
    Vejce rozmícháme v hrnku, nastavíme 2 lžícemi vody a osolíme.
  • 3
    K opečeným knedlíkům přidáme druhou polovinu másla a rozpálíme jej. Na knedlíky nalijeme rozmíchaná vejce tak, aby se spojila v omeletu.
  • 4
    Opečeme je z jedné strany, obrátíme, dopečeme a přehneme.
  • 5
    Hotovou omeletu posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.