Omeleta knedlíková
15 min.
Ingredience
- 2krajíceKnedlík kynutý
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 2lžíceVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
278 mg
Cukr
893 mg
Postup přípravy
- 1Knedlík nakrájíme na tenké plátky a opečeme na polovině množství másla.
- 2Vejce rozmícháme v hrnku, nastavíme 2 lžícemi vody a osolíme.
- 3K opečeným knedlíkům přidáme druhou polovinu másla a rozpálíme jej. Na knedlíky nalijeme rozmíchaná vejce tak, aby se spojila v omeletu.
- 4Opečeme je z jedné strany, obrátíme, dopečeme a přehneme.
- 5Hotovou omeletu posypeme nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.