Omeleta nadívaná kuřecími játry

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí játra pokrájíme na menší kousky, petrželku posekáme nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme kuřecí játra, osolíme, opepříme, zasypeme petrželkou a zprudka orestujeme 2 minuty. Potom zalijeme lžící bešamelu a bílým vínem. Minutu povaříme a stáhneme z ohně.
  • 3
    V misce rozšleháme vejce, osolíme, opeříme a vlijeme na pánev, kde jsme rozpálili máslo. Omeletu osmažíme po obou stranách dozlatova. Omeletu přendáme na talíř, uprostřed vykrojíme otvor a do něj vložíme orestovaná játra s petrželkou.
  • 4
    Podáváme jako večeři s topinkami z bílého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.