Omeleta Nantua
20 min.
Ingredience
- 20gramůPetržel kudrnka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůHumr
- 6kusůVejce slepičí
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
37 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
247 mg
Cukr
893 mg
Postup přípravy
- 1V misce našleháme vejce se špetkou soli a pepře.
- 2Na pánvi rozpálíme máslo a vejce na něj vlijeme. Omeletu opékáme po obou stranách dozlatova. Přendáme na talíř a podélně částečně rozkrojíme.
- 3Připravíme si hustou smetanu, do které vmícháme maso z humra nakrájené na kostičky. Touto směsí naplníme omeletu, povrch ještě posypeme posekanou petrželkou a můžeme podávat jako snídani.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.