Omeleta Nantua

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
37 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
247 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce našleháme vejce se špetkou soli a pepře.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme máslo a vejce na něj vlijeme. Omeletu opékáme po obou stranách dozlatova. Přendáme na talíř a podélně částečně rozkrojíme.
  • 3
    Připravíme si hustou smetanu, do které vmícháme maso z humra nakrájené na kostičky. Touto směsí naplníme omeletu, povrch ještě posypeme posekanou petrželkou a můžeme podávat jako snídani.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.