Omeleta Peisan
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůMáslo čerstvé
- 400gramůBrambory vařené
- 10gramůPetržel - nať
- 4lžíceHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 12kusůVejce slepičí
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
38 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme na plátky nakrájené brambory, sekanou petrželku a osmahneme dorůžova. Potom přidáme plátky podušených žampionů a hrášek.
- 2V hrnku rozšleháme na každou porci tři vejce, osolíme a nalijeme na připravené brambory. Upečeme jako omeletu.
- 3Při podávání povrch posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.