Omeleta Rossini
25 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 150gramůJátra husí
- 50gramůLanýž
- 50gramůMáslo čerstvé
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
403 mg
Cukr
893 mg
Postup přípravy
- 1Vezmeme 3 plátky husích jater, obalíme je v mouce a usmažíme po obou stranách v části rozehřátého másla. Osolíme až po usmažení.
- 2Lanýže očistíme, nakrájíme na proužky a nasypeme do misky. Na lanýže rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a rozšleháme.
- 3Na pánvi rozpustíme zbylé máslo, vejce s lanýži vlijeme na máslo a usmažíme omeletu. Přendáme na talíř a na povrch položíme řízečky z husích jater.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.