Omeleta Rossini

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
403 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vezmeme 3 plátky husích jater, obalíme je v mouce a usmažíme po obou stranách v části rozehřátého másla. Osolíme až po usmažení.
  • 2
    Lanýže očistíme, nakrájíme na proužky a nasypeme do misky. Na lanýže rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a rozšleháme.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme zbylé máslo, vejce s lanýži vlijeme na máslo a usmažíme omeletu. Přendáme na talíř a na povrch položíme řízečky z husích jater.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.