Omeleta s ančovičkami a tuňákem
20 min.
Ingredience
- 2kusyAnčovička - filety
- 8kusůVejce slepičí
- 1lžícePetržel - nať
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžičkaOlej rostlinný
- 200gramůTuňák ve vlastní šťávě
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
14 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
82 mg
Cukr
893 mg
Postup přípravy
- 1V míse rozšleháme vejce, přidáme na tenké proužky nakrájené ančovičky a rozmělněné kousky tuňáka. Opepříme a vmícháme nasekanou petrželku.
- 2Omeletu smažíme na teflonové pánvi lehce potřené olejem.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.