Omeleta s artyčoky
15 min.

Ingredience
- Příloha
- 6kusůRohlíky bílé
- 3kusyRajčata
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
24 g
Sacharidy
123 g
Vláknina
41 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Z artyčoků použijeme spodní část, kterou očistíme, zbavíme dřevnatých částí a pokrájíme velmi nadrobno.
- 2V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře a vmícháme do vajec pokrájené artyčoky.
- 3Na pánvi rozpustíme máslo a na něj vlijeme rozšlehaná vejce s artyčoky. Smažíme po obou stranách dozlatova.
- 4Podáváme jako předkrm s čerstvou zeleninou a bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.