Omeleta s artyčoky

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
24 g
Sacharidy
123 g
Vláknina
41 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z artyčoků použijeme spodní část, kterou očistíme, zbavíme dřevnatých částí a pokrájíme velmi nadrobno.
  • 2
    V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře a vmícháme do vajec pokrájené artyčoky.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo a na něj vlijeme rozšlehaná vejce s artyčoky. Smažíme po obou stranách dozlatova.
  • 4
    Podáváme jako předkrm s čerstvou zeleninou a bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.