Omeleta s avokádem

40 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
50 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozmícháme se sójovým mlékem, přidáme na kostičky nakrájený sýr a osolíme. Vypeckované olivy pokrájíme na malé kousky. Avokádo rozpůlíme, zbavíme pecky a dužinu v misce rozmačkáme lžící. Přidáme olivy, drcený zelený pepř a sůl.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, vlijeme rozšlehaná vejce a smažíme omeletu. Po usmažení na jednu polovinu omelety upravíme avokádovou směs a necháme krátce prohřát. Omeletu obložíme rukolou, přehneme na polovinu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.