Omeleta s bramborovou slámou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1078 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
103 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
989 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bramboru oloupeme, nastrouháme na struhadle na kolečka a poté ještě nakrájíme na tenké nudličky velikosti zápalek. V utěrce osušíme a na horkém oleji usmažíme dozlatova.
  • 2
    Metlou rozšleháme v hrnku osolená vejce nastavená mlékem, vlijeme na pánev s horkým máslem a upečeme omeletu. Naplníme ji usmaženou, okapanou bramborovou slámou a přehneme tak, aby sláma byla trochu vidět.
  • 3
    Posypeme ji nastrouhaným sýrem a zakapeme kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.