Omeleta s hlávkovým zelím

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hlávkové zelí nadrobno nakrájíme.
  • 2
    V míse smícháme mouku se žloutky, solí, pepřem a mlékem. Zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a nakonec přidáme nakrájené zelí. Znovu opatrně promícháme.
  • 3
    Na pánvi na rozehřátém oleji postupně upečeme z těsta 4 omelety.
  • 4
    Můžeme podávat s vařenými bramborymi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.