Omeleta s lanýži

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
20 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
360 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lanýže očistíme, polovinu nakrájíme na proužky a druhou polovinu na plátky. Proužky lanýžů dáme do misky, na ně rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a rozšleháme. Plátky lanýžů povaříme ve vývaru 2 minuty. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, vlijeme na něj vejce s proužky lanýžů a usmažíme omeletu. Opékáme po obou stranách. Přendáme na talíř a povrch ozdobíme plátky vařených lanýžů.
  • 3
    Podáváme jako předkrm s plátky bílé veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.