Omeleta s ledvinkami
20 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůTelecí ledviny
- 100mililitrůBešamel
- 200gramůSalát rajčatovo-paprikový
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
31 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
700 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpustíme část másla, telecí ledvinky nakrájíme na kostičky a na másle zprudka opečeme 4 minuty. Stáhneme z ohně a zalijeme bešamelem, promícháme a dáme zatím stranou.
- 2V misce rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře, vlijeme na rozehřáté zbylé máslo a usmažíme omeletu, kterou opečeme po obou stranách. Přendáme na talíř, podélně rozřízneme a naplníme ledvinkami s bešamelem.
- 3Podáváme se salátem z čestvé zeleniny jako večeři.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.