Omeleta s ledvinkami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
31 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
700 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme část másla, telecí ledvinky nakrájíme na kostičky a na másle zprudka opečeme 4 minuty. Stáhneme z ohně a zalijeme bešamelem, promícháme a dáme zatím stranou.
  • 2
    V misce rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře, vlijeme na rozehřáté zbylé máslo a usmažíme omeletu, kterou opečeme po obou stranách. Přendáme na talíř, podélně rozřízneme a naplníme ledvinkami s bešamelem.
  • 3
    Podáváme se salátem z čestvé zeleniny jako večeři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.