Omeleta s lososem a artyčoky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy rozklepneme všechna vejce, přidáme vodu, sůl a pepř. Vidličkou rozšleháme. V druhé míse smícháme na proužky nakrájeného lososa, 100 ml zakysané smetany a nasekaný kopr. Pořádně zamícháme.
  • 2
    V pánvi si rozpálíme olej a nalijeme na něj vejce. V momentě kdy nám vajíčko zespodu tvrdne, přidáme zeleninu z druhé mísy. Ta by se měla s vejcem spojit. Omeletu nijak nemícháme.
  • 3
    Když vypadá omeleta téměř hotová, přidáme rozčtvrcené artyčoky, kterými vše posypeme. Navrch omelety dáme zakysanou smetanu, která se nám rozteče. Ihned poté můžeme podávat

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.