Omeleta s malými rybkami

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme rybky grundle a zprudka opékáme 1 minutu. Rybky vyndáme, máslo v pánvi ponecháme a na něj vlijeme našlehaná vejce se špetkou soli a pepře. Omeletu opečeme z obou stran, přendáme na talíř a na povrch poklademe osmažené rybky.
  • 2
    Pokrm zasypeme posekanou petrželkou a zakapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Podáváme jako večeři s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.