Omeleta s malými rybkami
18 min.

Ingredience
- 100gramůGrundle
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůMáslo čerstvé
- 180gramůChléb pšeničný (bílý)
- 6kusůVejce slepičí
- 20gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme rybky grundle a zprudka opékáme 1 minutu. Rybky vyndáme, máslo v pánvi ponecháme a na něj vlijeme našlehaná vejce se špetkou soli a pepře. Omeletu opečeme z obou stran, přendáme na talíř a na povrch poklademe osmažené rybky.
- 2Pokrm zasypeme posekanou petrželkou a zakapeme citronovou šťávou.
- 3Podáváme jako večeři s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.