Omeleta s morkem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přilijeme rozšlehaná vejce a usmažíme omeletu po obou stranách. Přendáme na talíř, rozpůlíme podélně a mezi obě půlky vložíme kolečka vařeného morku. Na povrch omelety položíme další kolečka vařeného morku a zasypeme posekanou petrželkou.
  • 3
    Podáváme jako pikantní večeři s bílým pečivem, které můžeme namazat slabou vrstvou másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.