Omeleta s morkem
15 min.

Ingredience
- Omeleta
- 20gramůPetržel kudrnka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůMorek
- 6kusůVejce slepičí
- 25gramůMáslo čerstvé
- Příloha
- 25gramůMáslo čerstvé
- 180gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře.
- 2Na pánvi rozpustíme máslo, přilijeme rozšlehaná vejce a usmažíme omeletu po obou stranách. Přendáme na talíř, rozpůlíme podélně a mezi obě půlky vložíme kolečka vařeného morku. Na povrch omelety položíme další kolečka vařeného morku a zasypeme posekanou petrželkou.
- 3Podáváme jako pikantní večeři s bílým pečivem, které můžeme namazat slabou vrstvou másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.