Omeleta s Nivou, kečupem a olivami

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
247 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapékací mísu dobře vymažeme máslem, vysypeme strouhanou a vyložíme půlku nastrouhané Nivy. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme, až se sýr začne tavit. Rozklepneme celá vejce, která rozložíme tak, aby vznikly čtyři porce. Mísu vrátíme opět do trouby a pečeme, aby bílky i řloutky mírně ztuhly. Vejce posypeme pepřem a mletou červenou paprikou.
  • 2
    Po vytažení z trouby posypeme vejce zbylým nastrouhaným sýrem. Hotovou omeletu rozkrájíme na čtyři porce, které rozdělíme na jednotlivé talíře. Každou porci polijeme ostrým kečupem, ozdobíme olivami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.